I.v.m. COVID-19 worden bestellingen voor 17.00 CET, dezelfde dag verzonden.

Celebrate
St. Paddy's
20% off selected products
Starting monday feb 10th 2020
Use code: PADDY20
St. Paddy's

Het is tijd om afscheid te nemen van die oude kersttrui die je nog op zolder had liggen en om onze gloednieuwe collectie dames kerst pakken te aanschouwen. Ze zijn 200% kerst maar daarnaast ook nog eens super stijlvol en daarom ideaal voor de donkere dagen in december.

Filters
Categorie:
Kleur:
 1. Blauw
  (2)
 2. Groen
  (4)
 3. Meerkleurig
  (5)
 4. Rood
  (8)
 5. Wit
  (2)
 6. Geel
  (1)
Toon minder Toon meer
Geslacht:
 1. Dames 10
Blazer collectie:
 1. OppoSuits Womens 1
Maat Dames Pak:
 1. EU34 10
 2. EU36 10
 3. EU38 10
 4. EU40 10
 5. EU42 10
 6. EU44 10
 7. EU46 10
Toon minder Toon meer

Koop een stijlvol dames kerstpak


Laat je vrienden en familie zien dat een gek dames kerstpak ook stijlvol kan zijn. Maar je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om jouw dames kerstpak als verrassing voor de familie te houden. We weten zeker dat iedereen er compleet van ondersteboven zal zijn. En we kunnen natuurlijk niets beloven, maar we hebben weleens gehoord dat de kerstman extra gul is voor mensen die deze stijlvolle kerstpakken dragen. Verwen jezelf dit jaar en geef jezelf een dames kerstpak als kerstcadeau, je zal ons dankbaar zijn.

Compleet dames kerstpak


Wij leveren het complete dames kerstpak in een mooie doos direct aan huis. Bestaande uit een stijlvol colbertje met kokerrok. Zo ben je klaar voor Kerst zonder dat je er de deur voor uit hoeft.

Materiaal


Kwaliteit vinden we erg belangrijk. Dat zie je terug in de materialen die gebruikt worden voor o.a. deze kerstpakken voor dames. De pakken zijn gemaakt van 100% open geweven polyester van hoge kwaliteit. Dit zorgt ervoor dat het pak kan ‘ademen' en geeft een comfortabele en elegante fit. Door de elastische band heeft de rok een mooie pasvorm. Onze dames kerstpakken combineren de elegantie en stijl van een maatpak met de printjes van kersttruien.

Pasvorm


Al onze kerstpakken voor dames zijn getailleerd en voorzien van een comfortabele elastische band in de rok voor de ideale pasvorm.

Op zoek naar een kerstpak voor heren als cadeau? Bekijk hier de collectie kerstpakken voor heren.