I.v.m. COVID-19 worden bestellingen voor 17.00 CET, dezelfde dag verzonden.

Celebrate
St. Paddy's
20% off selected products
Starting monday feb 10th 2020
Use code: PADDY20
St. Paddy's

OppoSuits Deluxe is een exclusieve blazerlijn van hoge kwaliteit, die ervoor zorgt dat je op een elegante en modieuze manier kunt laten zien dat je het leven niet te serieus neemt. De lijn bestaat uit zeventien unieke items, onderverdeeld in zes iconische thema’s: Christmas, Uniform, Outer Space, Supportswear, Retro and Tropical.

Filters
Categorie:
Kleur:
 1. Zwart
  (6)
 2. Blauw
  (7)
 3. Groen
  (3)
 4. Grijs
  (2)
 5. Meerkleurig
  (8)
 6. Roze
  (1)
 7. Rood
  (2)
 8. Wit
  (1)
 9. Geel
  (1)
Toon minder Toon meer
Geslacht:
 1. Heren 21
Blazer collectie:
 1. Opposuits Deluxe 21
Maat Heren Pak:
 1. EU46 21
 2. EU48 21
 3. EU50 21
 4. EU52 21
 5. EU54 21
 6. EU56 21
 7. EU58 21
 8. EU60 21
 9. EU62 21
Toon minder Toon meer

Klassiek met een twist
OppoSuits Deluxe blazers zijn klassiek met een twist, waardoor ze zich perfect lenen voor zowel speciale gelegenheden, zoals bruiloften en nationale feestdagen, als het dagelijks leven. Sommige items zijn eye-catching door hun subtiele maar sensationele details, terwijl andere juist kleurrijke statement jasjes zijn. Maar of ze nu juist uitgesproken of subtieler zijn; elk jasje is gemaakt om jou te voorzien van een onderscheidend kledingstuk en een verfijnde look.

It’s all in the details

De blazers hebben een moderne pasvorm, zijn gemaakt van hoge kwaliteit stof en hebben talrijke elementen in o.a. de print en voering, die perfect aansluiten op de thema’s van de blazers.

Zo heeft bijvoorbeeld het marineblauwe katoenen Captain jasje een krijtstreep die bij nadere inspectie morsecode blijkt te zijn, heeft de comfortabele Sports Jersey een voering met traditionele Amerikaanse fast food-print, en kun je vanaf heden op elk feestje foutloos de Macarena dansen, dankzij de instructies aan de binnenkant van het denim Bolt jasje.

Gratis blazertas

Om te zorgen dat je blazer stof- en kreukvrij blijft en om ‘m makkelijk te kunnen vervoeren, worden alle OppoSuits Deluxe blazers geleverd met een gratis blazertas.