Zijn de pakken met opvallende prints een beetje ‘too much’ voor jou? Bekijk dan deze collectie unieke herenpakken in levendige effen kleuren. Ze zijn gemaakt van dezelfde goede kwaliteit als al onze andere pakken. Deze subtielere unieke herenpakken passen perfect bij een formeel feestje, een verjaardag of een zakelijke presentatie.

Filters
Categorie:
Kleur:
 1. Zwart
  (1)
 2. Blauw
  (3)
 3. Groen
  (1)
 4. Oranje
  (2)
 5. Roze
  (2)
 6. Paars
  (1)
 7. Rood
  (2)
 8. Wit
  (1)
 9. Geel
  (1)
Toon minder Toon meer
Collection:
 1. Opposuits 0
 2. Opposuits Deluxe 0
Maat Heren Pak:
 1. EU46 14
 2. EU48 14
 3. EU50 14
 4. EU52 14
 5. EU54 14
 6. EU56 14
 7. EU58 14
 8. EU60 14
 9. EU62 14
Toon minder Toon meer

Subtiele gekleurde heren pakken
Wil je een overtuigende presentatie geven of op een originele manier de aandacht trekken op bijvoorbeeld een beurs? Jezelf als ‘stijlicoon’ neerzetten op een feest, een verjaardag of misschien wel een klasreünie. Steel de show met een effen gekleurd heren pak van OppoSuits.

Compleet pak
Verover de catwalk van het leven in onze Blue Steel, wees oogverblindend in de Yellow Fellow of voel je onoverwinnelijk in het inktzwarte Black Knight harnas van OppoSuits. Ben jij mans genoeg en durf jij een echte uitdaging aan? Kies dan voor de Mr. Pink, want alleen mannen die sterk in hun schoenen staan dragen roze.

Bij OppoSuits wordt geen half werk geleverd. Een outfit van OppoSuits bestaat uit een vest, een broek en een stropdas. Zo ben je meteen klaar om in de spotlight te staan!

Kwaliteit
Onze pakken zijn mooi getailleerd en gemaakt van 100% open geweven polyester. Dit zorgt ervoor dat het pak kan ‘ademen’ en zorgt voor een comfortabel en elegant gevoel.

Bekijk ook onze pakken voor dames, pakken voor jongens van 2-8 jaar en pakken voor tieners. Voor ieder wat wils!