I.v.m. COVID-19 worden bestellingen voor 17.00 CET, dezelfde dag verzonden.

Celebrate
St. Paddy's
20% off selected products
Starting monday feb 10th 2020
Use code: PADDY20
St. Paddy's

Het is bijna zover, het griezeligste feest van het jaar komt eraan. Op 31 oktober mogen alle Halloween pakken weer uit de kast getrokken worden. Heb jij al een griezelig Halloween kostuum om de hele buurt bang te maken? Of wil je de show stelen op een gaaf Halloween feest? Met een OppoSuits pak komt dat helemaal goed!

Filters
Categorie:
Kleur:
 1. Beige
  (1)
 2. Zwart
  (7)
 3. Blauw
  (3)
 4. Groen
  (4)
 5. Grijs
  (4)
 6. Meerkleurig
  (14)
 7. Oranje
  (1)
 8. Roze
  (2)
 9. Paars
  (3)
 10. Rood
  (4)
 11. Wit
  (4)
 12. Geel
  (2)
Toon minder Toon meer
Geslacht:
 1. Heren 22
Blazer collectie:
 1. Opposuits Mens 2
Maat Heren Pak:
 1. EU46 21
 2. EU48 21
 3. EU50 21
 4. EU52 21
 5. EU54 21
 6. EU56 21
 7. EU58 21
 8. EU60 21
 9. EU62 21
Toon minder Toon meer

Halloween pakken heren

Halloween begint pas echt met de juiste outfit. Bij OppoSuits vind je een groot assortiment aan gave Halloween kostuums voor heren. Onze pakken zien er mooi en stijlvol uit, maar hebben ook een duister randje. Deze unieke combinatie zorgt ervoor dat jij absoluut de show steelt.

Verkleed jezelf als jouw favoriete engerd. Denk aan personages zoals Harry Potter en The Joker. Met de toverstaf van Harry Potter snoer je gemakkelijk de mond van je vervelende schoonmoeder. Ideaal voor een rustige Halloween avond. Het El Muerto Halloween pak is een kleurrijk pak vol met schedels. Breng een offer aan de feestgoden en draag dit heren Halloween kostuum tijdens Dia de los Muertos.

Enge Halloween pakken

Wil je iedereen écht de stuipen op het lijf jagen? Met ons Black-o Jack-o pak gaat dit zeker lukken. Deze outfit verwijst naar perfecte creepy uitgesneden pompoenen. Doodskoppen doen het altijd goed tijdens Halloween. Met het Skulleton pak jaag je alle kinderen uit de buurt de stuipen op het lijf, als in een ware thriller. De Haunting Hombre is perfect als jij alle touwtjes in handen wilt hebben. De hypnotiserende dieprode ogen op het pak kijken tot in ieders ziel.

Een ander pak waarvan ieder kind nachtmerries krijgt is het Bloody Harry pak. Op het pak zitten bloedspetters van duizenden slachtoffers. Durf jij dit pak aan? Met ons Zombiac Halloween pak ben je de heerser over de nacht. Ga op zoek naar je volgende prooi of sluit je aan bij een groep zombies. Zo beleef jij de spannendste nacht ooit.

Halloween kostuums van kwaliteit

Onze Halloween kostuums zorgen er niet alleen voor dat jij de best geklede zombie bent. Ze zijn ook nog eens van uitstekende kwaliteit. Alle pakken zijn mooi getailleerd en gemaakt van 100% open geweven polyester. Dit zorgt ervoor dat het pak goed kan ‘ademen’ en voor een comfortabel gevoel. Daarnaast zijn de Halloween pakken ook gewoon heel stijlvol en betaalbaar. De pakken bestaan uit een jasje, een broek en een stropdas. Je hebt met dit pak geen rare hoedjes of maskers nodig, je outfit is al bijna compleet. Wil je helemaal niet meer de deur uit? Kijk dan eens naar onze bijpassende overhemden. Deze maken jouw Halloween outfit helemaal af.

Inspiratie

Kom je wel graag origineel voor de dag, maar sla jij Halloween dit jaar over? Kijk voor andere originele kostuums verder op onze website. Neem bijvoorbeeld een kijkje bij onze gave kerstpakken. Of bekijk de pakken van jouw favoriete superhelden. Voor ieder wat wils!