Wij van OppoSuits hebben de lat voor een perfecte kerstoutfit hoog gelegd, met onze collectie kerstoutfits. Een kerstpak voor mannen is een stijlvolle en grappige variatie op de lelijke kersttrui. Aangezien het 'the most wonderful time of the year' is, mogen we wel wat lol toevoegen aan onze formele outfits. En eerlijk is eerlijk: wat is er leuker dan een kerstpak voor mannen?

Word de blikvanger met een uniek kerstpak
Je familie en vrienden zullen stijl achterover slaan als jij verschijnt in dit kerstpak voor mannen. Iedereen zal het zo leuk vinden, dat je de kerstafwas een keertje mag overslaan. En wees niet verbaasd als de Kerstman je een extra cadeautjes geeft omdat zelfs hij je pak zo indrukwekkend vindt!

Jasje + pantalon + stropdas
Geen half werk, je ontvangt het complete kerstpak voor mannen bestaande uit: een jasje, pantalon en stropdas. Zo ben je in een keer klaar voor Kerst en hou je genoeg tijd over in dit stijlvolle kerstpak je boom te versieren.

Materialen
Kwaliteit is erg belangrijk voor ons. Dit zie je dan ook terug in de materialen die wij gebruiken voor onze kerstpakken. De pakken zijn van 100% open geweven polyester van hoge kwaliteit. Dit zorgt ervoor dat het pak kan ‘ademen' en geeft een comfortabele en elegante fit.

Pasvorm
Al onze kerstpakken zijn getailleerd.

Voor alle dames die er dit jaar minstens zo stijlvol uit willen zien als de mannen in pak, hebben we een collectie Dames Kerst Pakken.