Star Wars Pakken

Zeggen je vrienden dat je geen gevoel hebt voor stijl? Dan zijn deze pakken precies waar je naar op zoek bent. Of je nou aan het solliciteren bent in een Jedi Temple of naar een Halloween feest gaat in het Mos Eisley Cantina, draag een van deze officiële Star Wars™ pakken en 'the Force will be with you, always'.

Sale

Stormtrooper™

€ 84,95

€ 50,97

Sale

Strong Force

€ 84,95

€ 50,97

R2-D2™

€ 84,95

Starry Side

€ 84,95
Patience you must have young padawan...
Next year we’ll release more Star Wars suits, but there’s too much stuff to choose from. Help us decide, you’re our only hope.

Coole Star Wars pakken
In onze coole Star Wars pakken zullen alle ogen zeker op jou gericht zijn. Wil je jezelf voelen als een echte Jedi? Kies dan voor de Starry Side. Of wil je liever een coole robot outfit die de aandacht trekt? Kies dan voor onze R2-D2™ en ga stijlvol naar het volgende feestje of bijeenkomst. Of ben je eerder geneigd om te kiezen voor de dark side? Kies dan voor de Darth Vader™ en zorg voor een coole outfit met een duister randje.

Compleet Star Wars pak van kwaliteit
Onze Star Wars pakken zijn stijlvol en betaalbaar en bestaan uit een jasje, een broek en een stropdas. Alle pakken zijn mooi getailleerd en gemaakt van 100% open geweven polyester. Dit zorgt ervoor dat het pak kan ‘ademen’ en zorgt voor een comfortabel en elegant gevoel.

Voor alle heren die er ook minstens zo stijlvol uit willen zien tijdens carnaval, hebben we een collectie Carnavalskleding heren.