Misschien ben je teleurgesteld omdat je nooit de superheld bent geworden zoals je daar als kind van droomde. Maar treur niet te lang, want dankzij onze superhelden pakken is het worden van je favoriete film- of stripboekenkarakter realistischer dan ooit. En of je nou liever de superheld of de slechterik bent, alles is mogelijk met deze officiële DC en Marvel pakken.

Filters
Categorie:
Kleur:
 1. Zwart
  (2)
 2. Blauw
  (3)
 3. Groen
  (1)
 4. Meerkleurig
  (6)
 5. Paars
  (1)
 6. Rood
  (3)
 7. Geel
  (2)
Toon minder Toon meer
Geslacht:
 1. Heren 7
Maat Heren Pak:
 1. EU46 7
 2. EU48 7
 3. EU50 7
 4. EU52 7
 5. EU54 7
 6. EU56 7
 7. EU58 7
 8. EU60 7
 9. EU62 7
Toon minder Toon meer

Officiële Superhelden pakken
De pakken zijn gebaseerd op de meest iconische film- en stripboekenkarakters, waardoor iedereen direct zal herkennen welke superheld (of slechterik) jij bent. Dankzij de stijlvolle pasvorm zijn deze outfits geschikt voor allerlei gelegenheden; van Comic Con tot een themafeest en van een bachelor party tot Halloween. Dus het wordt tijd om je superkrachten te delen met de buitenwereld tijdens je volgende evenement. Het showen van je nerdy-kant was nog nooit zo stijlvol.

Trouwens, heb je er al aan gedacht om deze superhelden pakken te dragen als groep? Doordat veel helden samenwerken, kunnen jullie je kleden als een team zoals bijvoorbeeld The Avengers of Justice League om samen de burgers te beschermen. Of, kleed je als twee tegenstanders zoals Batman en The Joker. Wedden dat jullie het middelpunt van de belangstelling worden?