Wat is OppoSuits?

OppoSuits maakt herenpakken in waanzinnige prints en kleuren én met een mooie pasvorm. Onze pakken zijn alles behalve standaard en ideaal voor feestjes, festivals, casual fridays, carnaval, trouwerijen, voetbalwedstrijden, eigenlijk zo’n beetje alles. De pakken worden altijd geleverd als set bestaande uit een jasje, pantalon én stropdas.

Kun je deze pakken meerdere malen dragen?

Yes! Onze pakken zijn gemaakt van een hoge kwaliteit stof zoals je dat ook van normale (saaie) pakken kunt verwachten. Je zult positief verrast zijn door de kwaliteit. Producten van OppoSuits zijn dus veelvuldig te dragen en dat bevelen wij dan ook van harte aan.

Er zitten enkele kreuken in mijn pak – wat te doen?

Het materiaal waarvan het pak is gemaakt, heeft als groot voordeel dat het niet snel kreukt. Mochten er toch wat kreuken in het pak ontstaan, dan raden we je aan om het te laten stomen. De hardcore doe-het-zelf anti-kreukspecialisten onder ons weten dat je het ook kunt proberen door je pak in een vochtige, hete doucheomgeving op te hangen. Door de vochtigheidsgraad in de badkamer zullen de kreuken uit je pak gaan. Het pak kan voorzichtig gestreken worden, echter wel op een zo laag mogelijke warmtestand.

Kan ik mijn pak wassen in een wasmachine?

Ja, maar wel met zorg. Het pak kan in de wasmachine het beste op 30 graden gewassen worden. Daarnaast is het altijd een goed idee om het pak af en toe naar de stomerij te brengen als je het pak regelmatig draagt.

Hoe krijg ik mijn pak binnen?

Jouw pak wordt geleverd in een mooie verzenddoos. Omdat wij de kwaliteit van het pak willen waarborgen, biedt de doos voldoende ruimte voor het pak om kreuken en vouwlijnen tegen te gaan. De doos past hierdoor niet door de brievenbus. Voor ontvangst van het pakket dient daarom te worden getekend. Wij adviseren het pak te laten bezorgen op een locatie waar je kunt (laten) tekenen voor ontvangst, bijvoorbeeld op je werk. Klik hier voor meer informatie over verzendingen en retourneren.

Ik woon in het buitenland – kan ik hier ook een pak bestellen?

Dat is uiteraard geen probleem. OppoSuits HQ is weliswaar gevestigd in Nederland maar wij leveren onze producten via verschillende distributriecentra over de gehele wereld. Houd er rekening mee dat de douane in sommige landen buiten de EU importheffingen zou kunnen rekenen voor het invoeren van producten uit de EU.

Kan ik de pantalon, het jasje of de stropdas apart kopen?

Nee, dat kan helaas niet. Onze pakken worden altijd geleverd als complete set bestaande uit een jasje, pantalon en stropdas.

Mijn pantalon is iets te lang of te kort - wat kan ik hieraan doen?

De pantalons die geleverd worden bij OppoSuits hebben een iets langere lengte dan pantalons bij standaard confectiematen. Dit is een bewuste keuze omdat de pantalon zo mooier over sneakers of eventueel ander casual schoeisel valt. Er is ook bewust wat extra ruimte in de pantalon gelaten om deze te verlengen. Inkorten is uiteraard sowieso geen probleem.

Welke maat heb ik nodig?

Klik hier voor informatie over meten en maten.

Ik heb mijn pak ontvangen, maar hij past niet?

Geen probleem. Wij zullen jouw pak vervangen voor een pak met de juiste maat als je dat wilt. Klik hier voor meer informatie over verzendingen en retourneren.

Hoe maatschappelijk verantwoord is OppoSuits eigenlijk?

Onze pakken worden gemaakt in een zeer professionele fabriek door ’s werelds beste kleermakers. Hun kinderen zitten op de kleermakersschool en werken dus niet in de fabriek. Nieuwe designs worden getest in een geheim lab door mannen met baarden in witte jassen. Zonder mondkapjes. Aangezien dieren onze pakken toch niet passen worden producten van OppoSuits NIET getest op dieren en zijn wij dus proefdiervrij.

Hoe vaak komen er nieuwe prints / designs beschikbaar?

Wij streven ernaar om onze collectie bij OppoSuits zo compleet mogelijk te hebben zodat er altijd iets voor je tussen zit. Per jaar komen er enkele designs bij en zullen er waarschijnlijk ook een aantal uit de collectie worden gehaald. Indien je hiervan op de hoogte wilt blijven, zouden we je willen vragen om ons te ‘liken’ op Facebook en je rechts onder op deze website aan te melden voor onze nieuwsbrief.

Kan ik ook iemand een pak van OppoSuits cadeau geven?

Dat kan uiteraard! Klik hier voor informatie over onze Giftcard. De ontvanger in kwestie heeft dan zelf de mogelijkheid zijn favoriete pak te bestellen op onze website.

Kan ik een pak met mijn eigen design laten maken?

Je bent niet de eerste die na het zien van onze pakken op het idee werd gebracht om een eigen design te ontwerpen. Er zijn uiteraard mogelijkheden echter zul je daarvoor eerst een flink aantal mensen om je heen moeten verzamelen om aan de minimale afname (500) te komen. Lukt dit niet, dan bieden wij de mogelijkheid om onze bestaande designs te verfraaien en te personaliseren met jouw logo, wapen, teksten, etc. Dit is al mogelijk vanaf kleine hoeveelheden tegen een leuke prijs. Neem voor vragen over bovenstaande contact op via info@opposuits.com